Загальна інформація про Бад Ішль
Бальнеологічний гірський курорт, який зручно розташувався між берегами річок Траун та Ішль. За оповідками ерцгерцог Карл та принцеса Софія Габсбурги, у яких довгий час не було спадкоємців, провели деякий час у Бад Ішлі, після чого їхня родина поповнилась трьома синами.

Лікування в Бад Ішлі засноване на використанні соляних, сірчаних та мінеральних джерел, а також мінеральних грязей. Курорт спеціалізується на лікуванні захворювань дихальних шляхів, опорно-рухового апарату, серцево-судинної системи, захворюваннях сечовивідних шляхів та травлення.
Протипоказання до лікування складають хронічні захворювання на стадії загострення, гострі інфекційні та запальні захворювання, онкологічні захворювання, гостра серцево-судинна недостатність, деякі шкірні захворювання.

Що варто відвідати у Бад Ішлі
Безумовно літню резиденцію Франца-Йосифа, церкву Св. Миколая та чайний будиночок імператриці Єлизавети.
Більш допитливі мандрівники можуть проїхатись канатною дорогою на висоту 1400 м, звідки відкривається захоплююча панорама місцевості.



Більше про автоподорож до Австрії читайте на сторінках авторського блогу Юрія ГОРЕВА

Як доїхати до Бад Ішля



Також ви можете замовити розробку індивідуального автомобільного маршруту до Бад Ішля у, форматі PDF.
Вартість: від 2400 грн.
Термін виконання робіт: від трьох до семи робочих днів, з моменту надходження оплати на р/р ТОВ «ЮГ-АВТОТУР», в залежності від складності замовленого маршруту.

До речі, перегляньте нашу сторінку «Події» , можливо там для вас знайдеться цікавий Travel-семінар.

З переліком рекомендованих готелей у Австрії ви можете ознайомитись на сторінках нашого проекту Український Туристичний Клуб.

консультація